Bu ilan satılmıştır!

Üzülmeyin, buna benzer tam 184 adet ilan bulunmakta. Hadi hemen bu ilanları keşfetmek için buraya tıkla

Özel Fiyat 32 K Projelik Hesap ( 269 Satış Güvenciyle )

Hesap adı
: rd * * * * * * * * Gör
Takipçi
: 32714 (33K)
Gönderi sayısı
: 0
İşletme mi?
: Evet
Mavi tikli mi?
: Hayır
Açılış yılı
: 2015
Takip Edilen
: 0
Meta Verified
: Bilinmiyor
İlk mail
: Yok (Bu nedir?)
Revert maili
: Var (Bu nedir?)
Takipçi Yaş
: Bilinmiyor
Aktiflik
: Aktiflik Yok
Kategori
: E-ticaret
  Henüz girilmemiş
Türk takipçi
Önemli: İlanda verilen bilgiler, ilan sahipleri tarafından girilmiş bilgilerdir. Doğruluğu kesin değildir. Transfer sırasında bu verileri kontrol edebilir ve hatalı bilgi tespitinde işlemi iptal edebilirsiniz. Hesap aktifliğini ve etkileşim oranlarını sadece aktiflik testi ile öğrenebilirsiniz.

Satıcının yıldız ve puanları ne olursa olsun güvenilir bir şekilde, almak istediğiniz hesabın tam olarak sizin üzerinize aktarımının sağlanabilmesi için hesapsat.net aracılık sistemini kullanınız!
Sizi site dışına çekmeye çalışan satıcıları bize derhal bildiriniz!
Gerçek şahsa ait kişisel hesapların satışı yasaktır.


Hesaptaki Engel/Uyarı/İhtar : Satıcı tarafından herhangi bir engel, ihlal, uyarı ve ihtar olmadığı belirtilmiştir.

Kurumsal Ajansımız RDM Bilişim 5 Yıldır Sosyal Medya Hizmetleri ,dijital pazarlama ,PR ve E-ticaret çözümleri alanında Hizmet vermektedir. İlan Detayları 
@rdmpro3169
projelerinizde kullanabileceğiniz sağlam ve sorunsuz bir hesaptır 32.000 Adet Takipçisi Mevcuttur  (Takipçi düşüşü yok denecek kadar minimal düzeydedir , hesap stabil hale getirilip ilana koyulmuştur.)Hesap  kurucu mail ile teslim edilecektir  gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz( hesapsat.net üzerinde 269 satışımız bulunmaktadır ,sitenin en çok işlem hacmine sahip satıcısıyız )
 
Hesap 5 ülkeden erişim alabilmektedir dolayııyla  kullandığınız hastage uyumlu olarak hesap keşfette her zaman üst sıralarda yer alabilmektedir.
 
örneğin ➡️ #butik , (Türkçe , Türkiye keşfetinde )Dolayısıyla Keşfet sıralamasında algoritmik olarak postlarınız  keşfete kolay çıkar.ayrıca Doğru hastag # kullanımı ile güncellenen instagram algoritmasına uygun olarak keşfete çıkabilmesi için özel keşfet optimizasyonu yapılmıştır.Hesabın Takipçileirinin Bir kısmı Çekiliş sponsorluğu ile %100 Türk Takipçi paketlerimiz ile kasılmıştırGünümüzün En önemli problemi olan ban & spam söz konusu değildir.Yine Bir çok Hesapta keşfete çıkmayı zorlayan ve anlaşılması zor olan hayalet ban ( Shadow ban ) yoktur İndirim Hiç bir hizmetimizde söz Konusu değildir Lütfen Teklif etmeyiniz . Kaliteli Hizmet almak, işlem sonrasında da Karşısında Muhattap Bulmak İsteyen Müşterilerimiz için Uygundur.
 
 
➡️ Sitenin En Çok İşlem hacmi bulunan Satıcısı ! ⬅️Site üzerinde 269 Satış ve 159 Alış işlemi olmak üzere toplamda 428 işlemimiz bulunmaktadır .İşlem Geçmişimiz Satın alacağınız hizmetlerin Referansıdır 
 
hesabın satış işlemi güvenli aracılık yöntemi ile hesapsat.net üzerinden aracı moderatörler ile yapılacaktır
 
Taha Erdem : 535 322 61 13Rdm Bilisim Whatsapp Destek 551 019 53 12 Hakkımızda Bilgi Almak için www.tahaerdem.com

Instagram için aracılık hizmeti nasıl işliyor?
İddalıyız! Her ayrıntıyı sizin için ince eleyip sık dokuyoruz. Piyasadaki güvenilir tek hesap transfer aracılık hizmetini sizlere sunmak için canla başla çalışıyoruz. Sizin için neler yaptığımıza göz gezdirmek ister misiniz?
Satıcıya soru sorun
anonim Hemen şimdi
Bu ilanlar da ilginizi çekecektir
Blog Yazılarımız
Sosyal medya hesabı satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler
Devamı >>

36144    |    6
Sosyal Medya hesaplarındaki bot takipçiler nasıl anlaşılır
Devamı >>

22509    |    0
Instagram’dan para kazanmanın en etkili yolları
Devamı >>

11705    |    2
tahaerdem
tahaerdem
(Uye ID #8258)

5 Puan (2837 işlem)
Puan Detayı


Aktivite
16 gün önce

Üyelik
Aralık 2019

Bu üyeyi şikayet etmek ve bize raporlamak için lütfen tıklayın

İlanı Paylaş
whatsapp
facebook
twitter
Bu ilan 32714 (33K) takipçi sayınına sahip bir Instagram Hesabı dır. Bu hesap için istenen fiyat 398 TL dir. Hesap 2015 yılında açılmış olup, 0% organik takipçi, 1% türk takipçi ve 50% kadın takipçi oranlarına sahip olduğu satıcı tarafından belirtilmiştir. Eğer bu Instagram Hesabı ilanını beğenmediyseniz Satılık Instagram Hesabı başlığı altında verilen tüm ilanlarımızı inceleyebilir güvenli bir şekilde size uygun ilanı satın alabilirsiniz. Satilik 33K Instagram Hesabı ilanlarından dilediğinizi seçebilir ve kendinize aktif, organik veya fake erkek / kadın Instagram hesaplarından satın alabilirsiniz. Türkiye nin en büyük Instagram Hesabı alım satım ve alışveriş platformu olan hesapsat.net ile sizde güvenli bir şekilde kendinize hesap alabilir veya mevcut hesabınızı satabilirsiniz. Bütün sosyal medya hesaplarının alım satım işlemleri için doğru adrestesiniz.

Instagram Hesabı ilanları satın al

Hesapsat.net platformunda yüzlerce Instagram Hesabı nın satışı yapılmaktadır. Size uygun bir Hesabı bulamamanız neredeyse imkansızdır. Her gün yeni ilanlar eklenmektedir. Lütfen takipte kalın.