Bu ilan satılmıştır!

Üzülmeyin, buna benzer tam 219 adet ilan bulunmakta. Hadi hemen bu ilanları keşfetmek için buraya tıkla

Organik full emekli sağlam kitleli mizah sayfası

Hesap adı
: Te * * * * * * * * Gör
Takipçi
: 103000 (103K)
Gönderi sayısı
: 2551
İşletme mi?
: Hayır
Mavi tikli mi?
: Hayır
Açılış yılı
: 2018
Takip Edilen
: 0
Meta Verified
: Bilinmiyor
İlk mail
: Var (Bu nedir?)
Revert maili
: Var (Bu nedir?)
Aktiflik
: Etkileşim Oranı >
Kategori
: Eğlence ve Mizah
  Henüz girilmemiş
Önemli: İlanda verilen bilgiler, ilan sahipleri tarafından girilmiş bilgilerdir. Doğruluğu kesin değildir. Transfer sırasında bu verileri kontrol edebilir ve hatalı bilgi tespitinde işlemi iptal edebilirsiniz. Hesap aktifliğini ve etkileşim oranlarını sadece aktiflik testi ile öğrenebilirsiniz.

Satıcının yıldız ve puanları ne olursa olsun güvenilir bir şekilde, almak istediğiniz hesabın tam olarak sizin üzerinize aktarımının sağlanabilmesi için hesapsat.net aracılık sistemini kullanınız!
Sizi site dışına çekmeye çalışan satıcıları bize derhal bildiriniz!
Gerçek şahsa ait kişisel hesapların satışı yasaktır.


Hesaptaki Engel/Uyarı/İhtar : Satıcı tarafından herhangi bir engel, ihlal, uyarı ve ihtar olmadığı belirtilmiştir.

Sayfaya yazın size sayfadan 1 ayda kazandığım paraların makbuz ve görsellerini atayım . Sayfanın köklü geçmişi vardır en baştan beri özgün ve hiç bir yerde görülmemiş postlar paylaşılmaktadır sayfanın prensip meselesi başkasının paylaştığı postu paylaşmamak . İlk epostayı veremiyorum çünkü o epostada bütün herşeyim var borsa hesaplarım sosyal medya hesaplarım. Endişeniz olmasın ben zaten yedek hesabıma geçip orsan devam edecem askerden geldiğimde 2 senedir oraya 40 50 bin istek birikti zaten . Kitlemizi hep kurallar eşliğinde özenle disiplin ettik sayfada ne yaparsanız yapın hiç bir takipçi size kızmaz destekler . Piyasada 4 senedir bizim üretip logoladığımız postlar gezmektedir. İsim ile verilmeyecektir ama takipçi kaybetyeceğinizin garantisini veriyorum (2 aydır storylerde sayfa isminden sıkıldığımı belirtiyorum satış gerçekleşmeden önce sayfa ismini değiştiriyorum diye story atacağım) uzun zamandır kimseye cevap vermiyorum admin değişikliğini kimse anlamayacak . Sayfanın kemik fan kitlesi mevcut . Ancak işlerim sebebiyle seyrek paylaşım atıyordum 1 ay düzenli post paylaşırsanız (günde 10 post) sayfa erişimi ve gelen takipçi sayısı tavan yapacak. Hesap en baştan beri gizli olarak kullanıldı isterseniz gizliden çıkarıp çok rahat keşfet kasabilirsiniz. Storylere çok fazla kız yazıyor çok emeğini yedim bu konudada :) alan anlayacak ne demek istediğimi. Story izlenmeleri son zamanlarda sayfayla çok ilgilenmememden ötürü 35 40 k izlenmelerden 20 25 k lara düştü aktif story atarsanız emin olun 1 2 haftaya toparlarsınız. Kesinlikle satmayı aklımdan geçirmediğim bir sayfa ama askere gideceğim için satmak zorundayım. Sayfa şifresini hiç bir zaman kimseye vermedim. 2 sene kastığım sayfayı baskasına satmıştım aynı isimle o sayfa yürüdü gitti aynı isimle bunu açmıştım bu sayfayıda 2 sene sonunda satıyorum yine hiç reklam almadım takipçü kaybetmeyeyim diye ama emin olun alsanızda artık kaybetmessiniz kitle reklam konusunda çok anlayışlı yeni açtığım sayfama 1 günde 15 k insan geçti ancak o sayfayı sonrqda butik sayfasına sattım. Daha yüksek takipçili sayfalara oranla daha yüksek beğeni izlenme alıyor . Dediğim gibi kitle çok sağlam buna dair diğer sayfalardan övgü mesajlarını ss ile gösterebilirim . Genelde satacağımı söylediğimde kitlen çok iyi satma derler ancak satmak zorundayım. İlik ilik işlediğim emek dolusu bi sayfa . Bot kesinlikle yok zaten ismimi bilen sayfaya doluşmuştu. Sayfaya herkesi almadım sayfaya şilayet basacak boş beleş insanları herzaman engelledim tertemiz bir kitle var yorumlarda 1 tane duyar göremezsiniz. Alacak kişi gerçekten çok şanslı satmak zorunda kaldığım bir zamana denk geldi . Şimdiden alana hayırlı olsun. 

Bu alanda verilen bilgiler satıcı tarafından girilmiş bilgilerdir. Bilgilerin doğruluğunu hesaba girerek kontrol edebilirsiniz. Etkileşim oranı uygulamalar tarafından sağlanan formül ile hesaplanmaktadır. %2 ve üzerindeki etkileşim oranları başarılı olarak değerlendirilmektedir.


Instagram için aracılık hizmeti nasıl işliyor?
İddalıyız! Her ayrıntıyı sizin için ince eleyip sık dokuyoruz. Piyasadaki güvenilir tek hesap transfer aracılık hizmetini sizlere sunmak için canla başla çalışıyoruz. Sizin için neler yaptığımıza göz gezdirmek ister misiniz?
Haydi tıkla ve öğren >
Satıcıya sorulmuş sorular
Raven
Raven 1347 gün önce

Oha abi satıyonmu hesabı ben 1 seneden fazladır takip ediyom seni satma ben beklerim sen askerden gelene kadar

Satıcıya soru sorun
comment
anonim Hemen şimdi
Bu ilanlar da ilginizi çekecektir
Blog Yazılarımız
Instagram Storyinizi Özelleştirmenin 6 Yolu
Devamı >>

8325    |    0
Instagram mavi tik nedir ve mavi tik nasıl alınır
Devamı >>

24718    |    0
Sosyal medya hesabı satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler
Devamı >>

36271    |    6
Teletabisie
Teletabisie
(Uye ID #14136)

5 Puan (1 işlem)
Puan Detayı


Aktivite
1335 gün önce

Üyelik
Ağustos 2020

Bu üyeyi şikayet etmek ve bize raporlamak için lütfen tıklayın

İlanı Paylaş
whatsapp
facebook
twitter

Satılık 103K takipçili instagram hesabı

Bu; 103K takipçili bir Instagram Hesabı satış ilanıdır. Bu hesabın satış fiyatı sadece 7150 TL dir. Hesap 2018 yılında açılmış olup, 0% organik takipçi, 100% türk takipçi ve 60% kadın takipçi oranlarına sahip olduğu satıcı tarafından belirtilmiştir. Eğer bu Instagram Hesabı ilanını beğenmediyseniz Satılık Instagram Hesabı başlığı altında verilen tüm ilanlarımızı inceleyebilir güvenli bir şekilde size uygun ilanı satın alabilirsiniz. Satilik 103K Instagram Hesabı ilanlarından dilediğinizi seçebilir ve kendinize aktif, organik, butik, futbol, mizah, e-ticarete veya kişisel kullanıma uygun Instagram hesaplarından satın alabilirsiniz. Türkiye nin en büyük Instagram Hesabı alım satım ve alışveriş platformu olan hesapsat.net ile sizde güvenli bir şekilde kendinize hesap alabilir veya mevcut hesabınızı satabilirsiniz. Bütün sosyal medya hesaplarının alım satım işlemleri için doğru adrestesiniz.