Bu ilan satıcı tarafından yayından kaldırılmıştır!

Üzülmeyin, buna benzer tam 175 adet ilan bulunmakta. Hadi hemen bu ilanları keşfetmek için buraya tıkla

➡️ e-ticaret paketleri ✅ ( mutlaka göz atmalısınız ®️)

Adet
: 9999 (10K)
Tip
: Organik
Uyruk
: Türk
Cinsiyet
: Erkek-Kadın Karışık
Kayıp Oranı
: Çok düşük
Tamamlanma
: Ortalama 1 Gün

Uyarı : Organik takipçilerdeki düşüş durumu kendi hesabınızda yaptığınız paylaşımlarla ilgili olabilmektedir. Küçük bir oranda takipten çıkmalar yaşanabilir. Bu ilanı satın alarak bu ihtimali de kabul etmiş sayılırsınız.

Satıcının yıldız ve puanları ne olursa olsun güvenilir bir şekilde, almak istediğiniz hesabın tam olarak sizin üzerinize aktarımının sağlanabilmesi için hesapsat.net aracılık sistemini kullanınız!
Sizi site dışına çekmeye çalışan satıcıları bize derhal bildiriniz!
Gerçek şahsa ait kişisel hesapların satışı yasaktır.


Hesaptaki Engel/Uyarı/İhtar : Satıcı tarafından herhangi bir engel, ihlal, uyarı ve ihtar olmadığı belirtilmiştir.

Kurumsal Ajansımız
RDM Bilişim 5 Yıldır Sosyal Medya Hizmetleri ,dijital pazarlama ,PR ve E-ticaret çözümleri alanında Hizmet vermektedir. 
RDM Bilisim olarak instagram algoritmasından doğru yararlanarak satışlarınızın artmasına yararlı olan E-Ticaret Paketlerini sizlerle buluşturuyoruz. Bir Firma Neden Bu Paketleri Almalıdır ?
Günümüzde sosyal medya paltformaları  bir çok kişi / firma tarafınfan E-Ticaret amacıyla kullanılmaya başlandı, amacımız bir çok rakibinizin olduğu instagram gibi bir platformda rakiplerinizin önüne geçebilmeniz , daha görünür olabilmeniz , dolayısıyla ürün / hizmetlerinizi alacak potansiyel müşterilere daha kolay ulaşmanızdır.
BU PAKETLERİN FAYDASI NEDİR ?
E-Ticaret Paketlerimiz Tamamen instagram algoritmasını baz almaktadır . 
instagram keşfet bölümü  tamamen bir algoritmaya göre sıralanır , dolayısıyla bu alanda postlarınız keşfete çıkması algoritmanın doğru kullanımı ile ilgilidir. örneğin bir butik hesabı olduğunuzu düşünelim , bir paylaşım yaptığınızda sizinle beraber aynı saat içerisinde binlerce butik hesabı daha paylaşım yapacaktır , önemli olan sizin paylaşımınızın bu rakiplerle birlikte sizin de paylaşımlarınızın keşfete çıkmasıdır. 
Paketlerimiz içerik olarak Etkileşimli Beğeni  Etkileşimli İzlenme  Keşfet etkileşim hizmeti  Türk Çekiliş Takipçisi hizmetlerini içermektedir . 
Bu sayede hem algoritmada postlarınız daha kolay keşfete çıkar hemde hesabınız daha kurumsal bir görünüme kavuşur . 
kısaca bu paketler marka bilinirliğinizi daha kolay oluşturmanızı sağlar , bu paketler markaların sosyal platformlarda tutunma süreçleri için uygundur bir kaç aylık kullanım sonrasında markanızın ihtiyacı olmayacaktır.  
 
PAKET İÇERİKLERİ ÜRÜN GÖRSELLERİNDE YER ALMAKTADIR  
 
E-TİCARET SİLVER ⬇️ 149 TL
E-ticaret Paketi ➡️ Silver
 
E-TİCARET GOLD ⬇️ 199 TL
E-ticaret Paketi ➡️ Gold
 E-TİCARET PLATİNUM ⬇️ 299 TL
E-ticaret Paketi ➡️ Platinum
 E-TİCARET PLATİNUM + ⬇️ 399 TL
E-ticaret Paketi ➡️ Platinum+
 
   ➡️ SİTENİN EN ÇOK İŞLEM HACMİ BULUNAN SATICISI ⬅️
site üzerinde 384 satış ve 184 alış olmak üzere 568 işlemimiz bulunmaktadır, en yakın rakiplerimizden bile 100 lerce fazla satış işlemi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.  İşlem geçmişimiz alacağınız hizmetlerin referansıdır.    
Bütün işlemlerimiz aynı zamanda hesapsat.net güvencesi altındadır, işlemleriniz gerçekleştirildiğinde işlemlerinizi  bir moderatör kontrol eder ve siteye yaptığınız ödeme işlem sonunda bize aktarılır.  
 
Özellikle yeni bir girişim yapmak isteyen , yeni yeni e -ticaretle tanışacak müşterilerimizin aklında onlarca soru olduğunu biliyoruz , normalde ücreti mükabilinde vermiş olduğumuz danışmanlık hizmetimizin kapsamına giren bu durumu  , hesapsat.net müşterilerine özel elimizden geldiğince ücretsiz olarak sağlıyoruz , Kısacası , Sosyal Medya , E-ticaret ve PR alanında ki sorularınızı  yanıtlamak ve aklınızda ki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için burdayız , iletişime geçmekten çekinmeyin 
 
( RDM Bilisim / Taha Erdem  Profesyonel iş iletişimi ve Saygı Kuralları çerçevesinde iletişim gerçekleştiremeyecek kişilere hizmet sunmama hakkını saklı tutar )  
----İletişim -----
Taha Erdem : 535 322 61 13 ( Detaylı Bilgi için Tercih ediniz ) 
Rdm Bilisim Whatsapp Destek 551 019 53 12 
 
Hakkımızda Bilgi Almak için www.tahaerdem.com  


Instagram için aracılık hizmeti nasıl işliyor?
İddalıyız! Her ayrıntıyı sizin için ince eleyip sık dokuyoruz. Piyasadaki güvenilir tek hesap transfer aracılık hizmetini sizlere sunmak için canla başla çalışıyoruz. Sizin için neler yaptığımıza göz gezdirmek ister misiniz?
Satıcıya soru sorun
anonim Hemen şimdi
Bu ilanlar da ilginizi çekecektir
Blog Yazılarımız
Sosyal medya hesaplarında en etkili takipçi arttırma yöntemleri
Devamı >>

9454    |    0
Instagram mavi tik nedir ve mavi tik nasıl alınır
Devamı >>

24609    |    0
Youtube Kanalı Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Devamı >>

9996    |    7
tahaerdem
tahaerdem
(Uye ID #8258)

5 Puan (2837 işlem)
Puan Detayı


Aktivite
17 gün önce

Üyelik
Aralık 2019

Bu üyeyi şikayet etmek ve bize raporlamak için lütfen tıklayın

İlanı Paylaş
whatsapp
facebook
twitter
Bu ilan 9999 (10K) adet Instagram Beğeni satış ilanıdır. Bu hesap için istenen fiyat 149 TL dir. Bu ilanı satın almanız durumunda Beğeni aktarımı ortalama 1 gün içerisinde tamamlanır. Bazı durumlarda bu süre uzayabilmektedir. Bu ilanda Organik Beğeni ler satılmaktadır. Organik Beğenilerin düşüş oranı çok az olmasına rağmen Bot olanların düşüşü 90% ye kadar olabilmektedir. Eğer bu Instagram Beğeni ilanını beğenmediyseniz Satılık Instagram Beğeni başlığı altında verilen tüm ilanlarımızı inceleyebilir güvenli bir şekilde size uygun ilanı satın alabilirsiniz.

Satılık Instagram Beğeni ilanları

Hesapsat.net platformunda yüzlerce Instagram Beğeni nın satışı yapılmaktadır. Size uygun bir Beğeni bulamamanız neredeyse imkansızdır. Her gün yeni ilanlar eklenmektedir. Lütfen takipte kalın.