Bu ilanın süresi dolduğu için hesapsat.net tarafından yayından kaldırılmıştır! Dilerseniz ilan sahibine mesaj atarak, satışın hala güncel olup olmadığı bilgisini talep edebilirsiniz. Hesap sahibine mesaj atmak için tıklayınız

Üzülmeyin, buna benzer tam 236 adet ilan bulunmakta. Hadi hemen bu ilanları keşfetmek için buraya tıkla

✅450k e-ticaret, kişisel hesap 2017 ✅ güvenli satış ✅

Hesap adı
: et * * * * * * * * Gör
Takipçi
: 450000 (450K)
Gönderi sayısı
: 1
İşletme mi?
: Hayır
Mavi tikli mi?
: Hayır
Açılış yılı
: 2017
Takip Edilen
: 0
Meta Verified
: Bilinmiyor
İlk mail
: Var (Bu nedir?)
Revert maili
: Var (Bu nedir?)
Aktiflik
: Etkileşim Oranı >
Kategori
: Kişiler ve Bloglar
  Henüz girilmemiş
Önemli: İlanda verilen bilgiler, ilan sahipleri tarafından girilmiş bilgilerdir. Doğruluğu kesin değildir. Transfer sırasında bu verileri kontrol edebilir ve hatalı bilgi tespitinde işlemi iptal edebilirsiniz. Hesap aktifliğini ve etkileşim oranlarını sadece aktiflik testi ile öğrenebilirsiniz.

Satıcının yıldız ve puanları ne olursa olsun güvenilir bir şekilde, almak istediğiniz hesabın tam olarak sizin üzerinize aktarımının sağlanabilmesi için hesapsat.net aracılık sistemini kullanınız!
Sizi site dışına çekmeye çalışan satıcıları bize derhal bildiriniz!
Gerçek şahsa ait kişisel hesapların satışı yasaktır.


Hesaptaki Engel/Uyarı/İhtar : Satıcı tarafından herhangi bir engel, ihlal, uyarı ve ihtar olmadığı belirtilmiştir.

 
E-TİCARET'E HAZIR HESAP DİLEDİĞİNİZ İSME ÇEVİRİP KULLANABİLİRSİNİZ.
 
✅Satılık Hesap Detayları ✅ 
 
Takipçi Sayısı 450.000
Takip Edilen Sayısı 0
Hesap Açılış Tarihi 2017
Mail Durumu İlk Mailli
 
HESAP DETAYLARI
#️⃣ Projelik Hesaplardır.
#️⃣ Düşüş yok denecek kadar azdır.
#️⃣ Aktifliği yok denecek kadar azdır.
#️⃣ Alıp istediğiniz profile çevirebilirsiniz.
#️⃣ Hesapların İlk Sahibiyim İlk Mail İle Birlikte Teslim Edilecektir.
#️⃣ Daha Önce Kullanılmamış Temiz Hesapdır.
#️⃣ Hesap satışlarımız hesapsat.net güvencesi altındadır,
#️⃣ İşleyişten Bahsetmek Gerekirse ;Hesabı satın aldığınızda ,Hesap bilgilerini bir moderatör kontrol eder ve bilgileri size aktarır , gerekli değişiklikleri yapmanız için sizi yönlendirir.kontroller sonrasında hesap ve mail güvenliği tamamen sizin üzerinize geçtikten sonrasiteye yaptığınız ödeme işlem sonunda bize aktarılır.
Hesapsat.net hem alıcıyı hem satıcıyı koruyan bir platformdur. 
 
 
Instagram, sosyal medya platformları içerisinde son derecede yaygın bir halde kullanılmaktadır. Sadece bireysel olarak tercih edilmekle kalmayan bu mecrayı pek çok işletme ve firma da etkin bir biçimde ele almaktadır. Bunun için son derecede etkili ve potansiyeli yüksek bir platformdur. Ancak Instagram içerisinde yükselmek ve başarılı sonuçlara ulaşmak genel olarak ciddi bir süreç gerektirecektir. Bunun yerine Instagram hesap satın al gibi bir yol izlenebilir. Instagram hesabı satın al işlemiyle beraber bu işlemler daha da kısa sürede beklenen etkiyi yaratabilecek konumda olacaktır. Her bir firmanın ya da bireysel satıcının bu tipte bir işlemi hayata geçirmesi tavsiye edilen konular arasında sayılabilmektedir.
Instagram E-Ticaret Hesabı
Instagram içerisinde var olan ürünlerinin tanıtımını yapmak ve e-ticaret sitesine gerekli yönlendirmeleri sağlamak isteyen kullanıcıların da satın alma işlemlerini gerçekleştirmeye gerek gördükleri bilinmektedir. Bu hususta Instagram e-ticaret hesabı satın al gibi bir girişim içerisinde yer alabileceklerdir. Öte yandan Instagram e-ticaret hesabı satın al işlemleri son derecede güvenilir olmasının yanı sıra beklenen hedeflere daha da kolay bir biçimde ulaşmayı kolay hale getirebilecektir. Bu aşamada da kullanıcıların tam da istedikleri standartlar altında Instagram eticaret hesabı satın al süreçlerini gerçekleştirerek tam da beklenen düzeyde bir sonuca ulaşma hali ortaya çıkacaktır. Bundan dolayı da kullanıcılara daha etkili bir biçimde ulaşma durumu görülebilecektir.
Instagram Hesap
Instagram hesapları yardımıyla alım satım işlemlerini gerçekleştirmek son derecede kolaydır. Instagram hesap açan herkesin sadece paylaşım yaparak etkileşime girmedikleri görülebilmektedir. Öte yandan e-ticaret ve butik hizmetlerine yer vermek adına da işletme ya da firmaların genel itibarıyla etkin bir girişim içerisine girdikleri de ifade edilebilmektedir.
Instagram hesapları sadece bireysel kullanım adına var olmamaktadır. Öte yandan ticari faaliyetlerde bulunan şahıs ve firmaların kendi markalarını yaratmalarıyla beraber satış sürecine girmelerine olanak vermektedir. Sosyal medyada daha fazla kullanıcıya erişimin mümkün olacağından dolayı her yerden bu tip bir faaliyet ortaya çıkan bir durum olarak tabir edilen bir konu olarak adlandırılmaktadır.
Instagram Butik Hesabı Satın Al
Sosyal medyada kıyafet ya da belirli tasarım ürünlerine dair satış yapmak isteyen kişi ya da firmaların ilk aşamada Instagram butik hesabı oluşturmaları tavsiye edilen bir konu olmaktadır. Bununla uğraşmak istemeyenler de Instagram butik hesabı satın al gibi bir yol izleyebilirler. Bu tip bir girişim sonrasında sadece işletmenin bulunduğu noktalarda satış yapmakla sınırlı kalınmayacaktır. Ülkenin hatta dünyanın herhangi bir noktasından sipariş alınabilecektir. Böylelikle Instagram sayesinde ciddi bir gelir yükselişi durumu ortaya çıkacaktır. Instagram butik hesaplarla beraber her zaman bu tip bir fayda sağlanması hali mümkün olan bir durum olarak tabir edilebilmekte olan bir konu olarak adlandırılmaktadır.
Instagram Ticaret
Instagram içerisinde sadece paylaşım yapmak ya da iletişim kurmak gibi eylemler bulunmamaktadır. Bu sosyal medya faaliyetleri doğrultusunda da Instagram uygulamasının payı büyüktür. Instagram ticaret faaliyetleri konusunda her zaman kişi ya da firmaların belirgin bir isteği ortaya çıkabilmektedir. Instagram ticaret faaliyetleri sayesinde ciddi gelir elde etmek ve daha geniş kitlelere ulaşabilmek gibi bir durum da ortaya çıkabilecek biçimde kendini gösterebilecek halde yer alacaktır.
Instagram odaklı olarak ürün ya da hizmet satışı Dünya genelinde yapılmaktadır. Ülkemizde de e-ticaret faaliyetleri sadece internet siteleriyle sınırlı kalmayarak, aynı zamanda da sosyal medyayı da kapsayan bir pozisyonda varlık gösterebilmektedir. Tüm kullanıcıların bu yönde alaka gösterdikleri de bilinmektedir.
Instagram Satın Al
Kişi ya da firmalar Instagram sosyal medya kanalı aracılığıyla ciddi gelirler elde edebilmek için girişimlerde bulunacaklardır. Instagram satın al hususunda pek çok farklı sektörün yer aldığı bilinmektedir. Sosyal medya sadece kişisel hesaplardan ibaret olmayarak daha kurumsal ve şirketsel profilleri de içeriyor. Bu hesaplar da ciddi bir rekabet ortamını Instagram içerisinde ortaya koymaya devam edebiliyor. Fiyat, kalite, tanıtım ve pazarlama gibi faaliyetlerini daha üst seviyelerde çıkarmak adına ne kadar işlevsel bir tutum içerisine girdikleri göze çarpabiliyor. Bunun için gerekli işlemleri aktif bir biçimde gündeminde tutarak, her halini etkin bir biçimde sürdürmede kararlı bir tutum takınıyor.
Instagram Takipçi
Sosyal medya mecralarının her biri için takipçi sayısı son derecede önem teşkil eden bir konu olarak tabir edilmektedir. Instagram takipçi detayı da gerek bireysel gerekse de kurumsal hesaplar için ayrı bir önem arz etmektedir. Instagram kullanıcılarının bu doğrultuda her zaman aktif kalmaları ve konseptlerine uygun ilgi alanları bulunan hesap sahiplerini takipçi olarak edinmeleri gerekmektedir. Herhangi bir paylaşımın daha fazla kişiye ulaşmasının yanı sıra ürün ya da hizmetlerin daha yaygın olarak talep edilmesi için takipçi sayısı bir hayli önemlidir. Bu rakamları arttırmak adına devamlı olarak paylaşımlar yapılabilir. Öte yandan reklam faaliyetlerini Instagram içerisine yansıtmak da bir diğer çözüm yolu olarak söylenebilir.
Bu alanda verilen bilgiler satıcı tarafından girilmiş bilgilerdir. Bilgilerin doğruluğunu hesaba girerek kontrol edebilirsiniz. Etkileşim oranı uygulamalar tarafından sağlanan formül ile hesaplanmaktadır. %2 ve üzerindeki etkileşim oranları başarılı olarak değerlendirilmektedir.


Instagram için aracılık hizmeti nasıl işliyor?
İddalıyız! Her ayrıntıyı sizin için ince eleyip sık dokuyoruz. Piyasadaki güvenilir tek hesap transfer aracılık hizmetini sizlere sunmak için canla başla çalışıyoruz. Sizin için neler yaptığımıza göz gezdirmek ister misiniz?
Haydi tıkla ve öğren >
Satıcıya soru sorun
comment
anonim Hemen şimdi
Bu ilanlar da ilginizi çekecektir
Blog Yazılarımız
Instagram’dan para kazanmanın en etkili yolları
Devamı >>

11833    |    2
Sosyal medya hesaplarında en etkili takipçi arttırma yöntemleri
Devamı >>

9583    |    0
Instagram hesabı almadan önce dikkat etmeniz ve mutlaka okumanız gereken bilgiler
Devamı >>

14765    |    19
CenkEvcen
CenkEvcen
(Uye ID #35753)

4.4 Puan (198 işlem)
Puan Detayı


Aktivite
97 gün önce

Üyelik
Ekim 2021

Bu üyeyi şikayet etmek ve bize raporlamak için lütfen tıklayın

İlanı Paylaş
whatsapp
facebook
twitter

Satılık 450K takipçili instagram hesabı

Bu; 450K takipçili bir Instagram Hesabı satış ilanıdır. Bu hesabın satış fiyatı sadece 3224 TL dir. Hesap 2017 yılında açılmış olup, 1% organik takipçi, 90% türk takipçi ve 50% kadın takipçi oranlarına sahip olduğu satıcı tarafından belirtilmiştir. Eğer bu Instagram Hesabı ilanını beğenmediyseniz Satılık Instagram Hesabı başlığı altında verilen tüm ilanlarımızı inceleyebilir güvenli bir şekilde size uygun ilanı satın alabilirsiniz. Satilik 450K Instagram Hesabı ilanlarından dilediğinizi seçebilir ve kendinize aktif, organik, butik, futbol, mizah, e-ticarete veya kişisel kullanıma uygun Instagram hesaplarından satın alabilirsiniz. Türkiye nin en büyük Instagram Hesabı alım satım ve alışveriş platformu olan hesapsat.net ile sizde güvenli bir şekilde kendinize hesap alabilir veya mevcut hesabınızı satabilirsiniz. Bütün sosyal medya hesaplarının alım satım işlemleri için doğru adrestesiniz.